Hangulija noraebang: vreme je za karaoke! ;)

Još jedna redovna mesečna rubrika na Hangulija blogu – Hangulija noraebang! I svi su dobrodošli! 😉

Podelite sa nama koje pesme su vam obeležile i ulepšale protekli mesec! Koje biste pesme pevali u noraebang-u? 😉 Naravno, to ne mora da bude neka aktuelna, nova novcata pesma. Koliko puta vam se desilo da otkrijete neku stariju pesmu, da se oduševite i slušate je na repeat?

U proteklom mesecu bilo je dosta novih, odličnih izdanja u Koreji, ali koje su tačno pesme nama “zapele za uho”?

Hangulijin “top pick” za mesec jul je… *drum roll* INFINITE – Back!

돌아와줘 I want you back, back, back, back, baaack… 😉

Pesma mi je sjajna (ovo 돌아와줘 baš onako udara u srce, it hits the spot with me, što bi se reklo), ali nisam luda za videom, tj. za samim konceptom otmica, tuča i sličnih akcija u muzičkim spotovima. Uostalom, čini mi se da sam tekst pesme više ima veze sa ljubavlju između momka i devojke nego sa otetom mlađom sestrom, ali dobro, umetnilčka sloboda, zar ne? 😉

Hallyurina mora ovde da se ubaci! Meni se i spot baš dopada iako ni ja nisam oduševljena konceptom otmica. A što se tiče mog izbora za noraebang meseca to je svakako B2ST – Good Luck!

Moram da priznam da mi je intro odmah privukao pažnju i očekivala sam da se pesma prirodno nadoveže na njega, ali to se ipak nije desilo. Pesma je i dalje odlična i prilično zarazna, pa sam je pevušila tokom celog meseca. I mene i Hanguliju malo podseća na pesme, koje obično “izbacuje” SME, ali možda to i jeste dobitna kombinacija za hitove ovog tipa.

Naravno, čekamo vas da nam kažete koje su to pesme koje su obeležile vaš jul 2014. Šta biste obavezno pevali na karaokama i uz šta biste sa uživanjem đuskali?

Pročitajte i ove zanimljive tekstove:

2 thoughts on “Hangulija noraebang: vreme je za karaoke! ;)

A šta vi imate da kažete na ovu temu?