Jesenji tonovi u oktobarskom noraebang-u

Još  jedan mesec je za nama i ponovo je došlo vreme za noraebang! Donosimo vam dve potpuno različite pesmice, koje su nama obeležile oktobar, a nadamo se da se i vama dopadaju. Vreme je za oktobarski TOP1+1!

Pošto je Hangulija svoju oktobarsku pesmu odabrala prva, nisam mogla da je kopiram, pa sam stavljena na “teške” muke 😀 (koja nas je to fantastična pesma obe očarala saznaćete malo kasnije). Moj izbor je na kraju sužen na dve pesme, a veštičave Boyfriend dečake su pobedili stari dobri hip-hop pesnici, pa je Hallyurinina pesma meseca Epik High – Spoiler! Kao veliki fan Epik High-a naravno da sam se obradovala njihovom povratku, a ova pesma mi je baš fino “legla” u mom oktobarskom raspoloženju. Nikad nešto nisam obožavala hip-hop – bar dok nisam postala k-pop fan, pa mi ovakve “melanholičnije” pesmice više prijaju od “klasičnih” hip-hop faza Epik High-a. U svakom slučaju, sigurna sam da većina njihovih fanova uživa u ovakvim pesmama, pa uživajte i vi – još jednom:

Izgleda da sam ovog meseca stavila i sebe, a i Hallyurinu na muke. Mianhae, draga! 🙁 Naime, u VIXX-ovu naslovnu pesmu Error, zaljubila sam se još kad je izašao teaser – jednostavno sam znala da će mi se pesma jako dopasti. I znam da sam, kad je konačno izašla, odmah pomislila: “Au, zar je moguće da sam ovako rano našla svoj TOP1 za oktobarski noraebang?” Sad se možda pitate šta je to mene mučilo pri izboru? Pa, svidela mi se i nova balada grupe Girl’s Day, objavljena samo dan posle Error! Na kraju je presudila činjenica da sam VIXX-ovu numeru ipak mnogo više slušala, i da mi taj, pomalo dramatični, tip pesme više odgovara. 😉

Kao što su mnogi već konstatovali – there’s no error with Error! 🙂

Pročitajte i ove zanimljive tekstove:

One thought on “Jesenji tonovi u oktobarskom noraebang-u

A šta vi imate da kažete na ovu temu?