Mnogo opasan noraebang!

Došlo je na red “ono vreme u mesecu” kada se osvrćemo na prethodne nedelje i pesme koje su nam zapale za uvo tokom prohujalog avgusta!

* Hangulija time 🙂 *

Znam da sam već na facebook-u komentarisala novi album Bangtan Boys-a, i i dalje ostajem pri tome da je reč o najboljem comeback-u ovog meseca. Već sa teaser-ima mi je bilo jasno da će mi se dopasti naslovna pesma “Danger”, a moram da naglasim da  nisam bila pristrasna, pošto sam, osim par dragih pesama, BTS počela tek nedavno da slušam. Apsolutno omiljeni deo u pesmi mi je Jiminov “ljutiti” uzvik 헷갈리게 하지마! Kao i grupni deo 너 때문에 너무 아파… 넌 내게 너무 나빠… Sviđa mi se što ovi stihovi zvuče slično, i sve sa ponavljanjem ovaj deo čine baš zaraznim!

Ako niste preslušali album, izvol’te još jednu preporuku sa DARK&WILD-a. 😉

* Hallyurina time 🙂 *

Opasni avgust nam je doneo još jednu zaraznu pesmu. Primetila sam da su mnogi od vas bili apsolutno oduševljeni Taemin-ovim solo albumom, a ja moram da priznam da se i meni “Danger” mota po glavi već danima. Pesma nekako odiše SHINee-jevskim zvukom, ali možda je baš to njena posebna čar. I Hangulija i ja mislimo da Taemin u spotu na trenutke neverovatno podseća na Jaejoong-a iz JYJ-a, odnosno DBSK-a, a pomalo i na Heechul-a iz Super Junior-a. Možda je sličnost neizbežna kad su u pitanju neki od posebno lepih korejskih idola. Ali, da se vratimo na moj noraebang izbor: za sve fanove (uključujući i mene), a i za one koji nisu toliko upoznati sa ovakvom muzikom evo pesme još jednom.

Nadamo se da se slažete sa našim izborom za ovaj mesec, a ako imate vaše predloge obavezno ih podelite sa nama!

A evo šta je bilo popularno prošlog meseca: Hangulia noraebang za jul!

Pročitajte i ove zanimljive tekstove:

2 thoughts on “Mnogo opasan noraebang!

A šta vi imate da kažete na ovu temu?