Ugrejte se uz novembarski noraebang!

Novembar je prošao i spremamo se za veliku završnicu 2014. godine! Još ćemo videti koje pesme će nas zabavljati u decembru!


Uživajte u narednih nekoliko minuta uz novembarsku numeru koju je odabrala Hangulija:

Da li se i vama čini da je retro zvuk ove godine izuzetno popularan u Koreji? Sve je, čini mi se, počelo od TVXQ pesme Something i već tad sam bila prijatno iznenađena koliko mi se muzička “eksperimentisanja” tog tipa dopadaju. Prošlog meseca su se tri takve pesme borile za moju ljubav (ah, ah…) i pobedila je, po mom mišljenju, najsexy pesmica od sve tri – Nicole – MAMA. Vidim da Kamilia ekipa ima podeljena mišljenja, ali meni se ova pesma čini kao dobar početak solo karijere. Istina, spot me nije nešto oduševio, niti sam fan “I’m sorry for my mama” ideje, ali pošto mi je melodija obično najbitniji faktor, i ovoga puta ću se time voditi. Osim Nicole, kao što sam već spomenula, novembar su mi ulepšale i nove pesme grupe Mamamoo  i dueta HI SUHYUN!

A šta vi mislite o swing i jazz melodijama u K-popu?

Hallyurina se taman odlučila za svoju pesmu meseca, ali ju je Hangulija već preduhitrila, pa je stavljena na slatke muke izbora između nekoliko drugih. Jak kandidat su bili GOT7 sa svojom novom pesmom Stop Stop It, ali je duet HI SUHYUN pobedio na kraju! Evo odlične pesmice:

Ne znam za vas, ali se ja već danima uporno vraćam na ovu pesmu. I Lee Hi i Suhyun iz sad već poznatog dua Akdong Musician su preslatke i imaju fantastične glasove, a sama pesma i spot odlično odgovaraju i njihovim godinama i izgledu. Naravno, novi dečko na kpop sceni Bobby je samo doprineo šarmu i pesme i spota. Zato zgrabite šolju tople čokolade i pustite ovaj spot – sigurna sam da će vas lepo ugrejati ovih hladnih dana.

Podelite sa nama da li vam se sviđa naš ovomesečni izbor i sa kojom novembarskom pesmom biste vi išli u noraebang. A ako vas zanima koje pesme su nam privukle pažnju prošlog meseca pogledajte oktobarski Hangulia Noraebang!

Pročitajte i ove zanimljive tekstove:

2 thoughts on “Ugrejte se uz novembarski noraebang!

A šta vi imate da kažete na ovu temu?