Novembarske DOND preporuke

Ovomesečni DOND slobodno možete da shvatite i kao preporuku za serije koje bi trebalo da pogledate, naročito ako ste novi u K-drama svetu!

Dakle, danas na tapetu imamo po dramu iz 2010, 2011. i 2012. godine! Ako ste neku propustili, sad je idealno vreme da to nadoknadite! 😉

Ukoliko ste željni akcije, preporučujem dramu Athena!

TVXQ – Athena

Zanimljivo je da sam ovu pesmu dosta slušala u vreme kada se drama emitovala, iako je nisam pratila – mislim da tada jednostavno nisam bila raspoložena za dramu tog tipa. Glumačka postava je odlična – Jung Woo-sung. Treba li da nastavim? Hajde dobro, tu su i Lee Ji Ah, Cha Seung Won, Kim Min Jong, Siwon, i drugi.

Ako ste željni akcije, ALI i malo mlađe glumačke ekipe (c, c, c, nemojte tako da birate drame 😉 ), predlažem City hunter. Sledeća, fenomenalna pesma sa OST-a je dugo, dugo bila moja ringtone melodija! Uživajte i vi u sjajnoj, energičnoj pesmi Suddenly:

Kim Bo Kyung – Suddenly

Najzad je tu drama iz 2012. A Gentleman’s Dignity i zarazna pesmica illa illa koju peva Juniel:

Ova pesma nije usamljena na soundtrack-u, prate je i druge odlične pesme kao što je My Love koju peva Lee Jong Hyun iz CNBLUE-a, koji i sam glumi u ovoj drami. Da vam otkrijem jednu malu tajnu – iako sam ja vrlo dobro za postojanje CNBLUE-a kada sam gledala ovu dramu, zahvaljujući sceni u kojoj (pijana) Kim Haneul peva Intuition iznova sam otkrila i još više zavolela njihovu muziku. Nisam mogla da se setim odakle znam pesmu, a ostala mi je u glavi posle te epizode, pa se, logično, nisam smirila dok nisam otkrila da je reč o CNBLUE-ovoj pesmi. 😉

Toliko za novembarski DOND, a šta je Hallyurina odabrala prošlog meseca možete pročitati ovde!

Pročitajte i ove zanimljive tekstove:

2 thoughts on “Novembarske DOND preporuke

A šta vi imate da kažete na ovu temu?