Osvežavajući DOND na +37 stepeni

warm-and-cozy-k-drama-OSTI ovoga meseca biramo sjajne OST pesme koje nikako ne bi trebalo da vam promaknu. Uz to se nadamo da će vas njihove lagane melodije lepo osvežiti tokom ovih vrelih julskih dana, i istovremeno “obojiti” srce prijatnim warm and cozy tonovima!

Već sam hvalila Warm and cozy dramu, tako da ću sa muzikom iz te serije i početi!

Hyorin – Come a little closer

Ko je pratio doživljaje Lee Jung-joo i Baek Gun-woo-a, verujem da će se složiti da ova pesma savršeno odslikava atmosferu same drame. Iako je reč o relativno laganoj dramici sa srećnim završetkom, kroz ovu divnu baladu provejava jedno tužno osećanje, tj. patnja sa kojom su se glavni likovi “borili” dok iskrena osećanja nisu izašla na videlo. Odnos glavnog para tako je neretko bio izložen novim izazovima koje je zahvaljujući Hong sestrama život pred njih postavljao. Za sve vas koji još razmišljate da li da počnete sa gledanjem ove drame (šta čekate? 🙂 ), predlažem da poslušate i ovu OST pesmu i pogledate njen video koji će vam još bolje otkriti šta možete da očekujete od drame Warm and Cozy.


Sledeća pesma je iz drame Orange Marmalade:

 Lily M – I’m Afraid

Nisam pratila K-pop star emisije, ali Lily M je, kako vidim, učestvovala u ovom takmičenju i već je potpisala ugovor sa JYP-jem. Svaka čast, Lily! A što se tiče drame, ako ste fan Twilight-a, serije Vampire diaries i korejskih drama sa vampirima, možda je Orange marmalade za vas.


Treće mesto sam htela da ostavim za muziku iz drame Scholar who walks the night, ali je za sada izašla samo jedna pesma, a nešto mi govori da će biti još odličnih pesama u ovoj drami, tako da ću se strpeti još malo. 🙂

Za kraj sam odlučila da postavim It’s Okay, That’s Love OST – i moram da kažem da sam iznenađena što nismo do sada na blogu govorile o soundtrack-u iz ove drame, iako smo se i Hallyurina i ja složile da je muzika odlična. Sada ću to da ispravim!

Chen (EXO) – Best Luck

Chen-a sam na blogu ranije pominjala kada sam govorila o divnoj Lee Juck-ovoj baladi, koju je Chen, kao i još neki izvođači, izveo u svom stilu. A sada se nadam da ćete kao i ja uživati slušajući pesmu Best Luck!

Koje drame gledate ovih dana? Koje ste pesme zapazili – podelite ih sa nama! 🙂

Pročitajte i ove zanimljive tekstove:

A šta vi imate da kažete na ovu temu?