Park Shin Hye: Svi njeni muškarci

Danas govorimo o miljenici korejske publike, glumici Park Shin Hye, kao i o njenim drama partnerima.

Ljubitelji K-drama mogli su da prate odrastanje i napredak Park Shin Hye kao glumice još od njene 13. godine i debija u legendarnoj drami Stairway to Heaven. Ono što je zanimljivo za ovu glumicu jeste da je često imala priliku da glumi pored poznatih, zgodnih hit-glumaca! Ja sam je prvi put gledala u ulozi Go Mi Nama u cross-dressing drami You’re Beautiful. Kao što mnogi već znaju, tu je glavnu ulogu igrao Jang Geun Suk, dok su u drugim glavnim ulogama bili Yonghwa CNBLUE-a i Hongki iz FT Island-a (kao da Jang Geun Suk nije bio dovoljan!? 🙂 ). Verujem da su u tom periodu mnogi hteli da zamene mesta sa Park Shin Hye, bar na trenutak!

gominam

Sledeća drama, Heartstrings, sigurno je usrećila sve fanove nesuđenog Shin Woo-Go Mi Nam para. Ne samo što je njen drama partner bio Yonghwa, već je u drami glumio i slatki bubnjar CNBLUE-a Kang Minhyuk!

Heartstrings

Sećate li se Flower Boy Next Door drame? Opet su prvi i drugi glavni muški likovi zaljubljeni u našu devojku iz komšiluka. Yoon Shi Yoon aka Enrique i Kim Ji Hoon pravi su suparnici u ovoj drami i nadmeću se za ljubav naše slatke, naivne Dok-Mi.fboyndoor

A onda dolazi drama Heirs. Nešto mi govori da vam Park Shin Hye nije bila omiljena osoba na svetu tokom ove drame, naročito pošto su se za njenu naklonost borili Lee Minho i Kim Woobin. Hej, i Minho i Woobin, pa imaju li oni milosti? Vidite li na kakve muke stavljaju našu Park Shin Hye (i nas sa njom)? I tu je ponovo uskočio Minhyuk, dobri poznanik naše junakinje, kao i Kang Haneul i Park Hyung-shik (ZE:A), a da ne zaboravimo i Choi Jin-Hyuk-a. Kao što možete da zaključite, ovu dramu smo gledali zbog zanimljive radnje. 🙂

heirsI najzad, Pinocchio… Partner u “zločinu”: Lee Jong Suk. Need I say more? Dobro, tu je i večito nesrećno zaljubljeni second male lead Kim Young-Kwang. Ali opet, Lee Jong Suk…

pinocchio

Ako samo pogledamo glumce u glavnim ulogama, našoj Park Shin Hye partneri su bili Jang Geun Suk, Yonghwa, Yoon Shi Yoon, Lee Minho i Lee Jong Suk. Malo li je? Da preskočimo one tipične rečenice: you go, girl! ti si moj idol! i sl. Činjenica je da je ova devojka rođena pod srećnom zvezdom (ili je došla sa neke zvezde? 😉 ).

E sad, lepo smo se šalili i fangirl-ovali u ovom tekstu, ali bih za kraj dodala nešto što smo Hallyurina i ja obe primetile. Sve uloge Park Shin Hye bile su na sličan kalup – “obična” devojka, trapava, luckasta, sa nekim svojim bubicama, često i štreber, slatka, vodi računa o drugima i uvek mora da ispravlja krive Drine. Čini mi se da su njeni partneri uvek više dolazili do izražaja kad je gluma u pitanju. Zato bismo volele da je vidimo u nekoj drugačijoj ulozi. Kao što je Kang Sora od plačljivice u Dream high 2 dogurala do uspešne doktorke u Doctor StrangerOnako usput, upravo sam proverila i ove dve glumice ne samo što su isto godište nego dele i rođendan – 18. februar!

PSH2Dakle, vreme je da naša baby-face lepotica dobije ulogu uspešne mlade i, što da ne, fatalne žene kakvom je nekad možemo videti u modnim editorijalima. Park Shin Hye, fighting!

Pročitajte i ove zanimljive tekstove:

A šta vi imate da kažete na ovu temu?