Jedna od najlepših korejskih balada

Samo sam želela da podelim sa vama ovu divnu pesmu…
Mislim da sam je još ranije čula u par drama, ali potražila sam je tek kada su je pevali u jednom skeču u Gag concert-u. 🙂
Lepa melodija, diiiivan tekst, malo električne gitare – balada po mom ukusu! 완전 내 스타일이다! ^_^

이적 – 다행이다

Lee Juck – It’s Fortunate


Moguće je da ste čuli i neke obrade? Poput ovih:

Onew (SHINee)


Chen (EXO)


Ili ove?

Jung Joon Young

A ovo je epizoda Gag concert-a u kojoj sam je ja čula (skeč počinje na 44:55).

Šta kažete, koja vam se verzija najviše sviđa? 🙂

Pročitajte i ove zanimljive tekstove:

4 thoughts on “Jedna od najlepših korejskih balada

 • April 3, 2014 at 2:36 PM
  Permalink

  Jung Joon Young <3 Mada sam malkice , kako kažu, "biased", jer mi se jako dopao njegov glas i stil pevanja u pesmi Spotless mind. 😀 Onew ima lep glas, a Chanyol jeste tehnički lepo izveo pesmu.

  Btw, da li voliš pesme od Shinee i/ili EXO? ^_^

  Reply
  • April 3, 2014 at 10:07 PM
   Permalink

   A jeste, JJY ima neobičan način pevanja za korejsku scenu. Zapravo, podseća na “grlene” glasove J-rock pevača, zar ne? 😉 Verovatno si čula ovu pesmu: http://www.youtube.com/watch?v=g8783oXLp2M (Pretty man OST). Dramu nisam gledala, ali ovu pesmu sam čula i baš mi se svidela! Gotivim SHINee, mada ih ne slušam baš nešto u poslednje vreme, više sam ih slušala pre par godina. 😉 Znam ove najpoznatije EXO pesme, i odgledala sam sa drugaricom nekoliko EXO Showtime epizoda, ludi su k’o struja! Posebno ona epizoda sa “telepatijom”! Jesi li gledala show?

   Reply
 • April 4, 2014 at 6:28 PM
  Permalink

  Da,bas podseca na neke j-rockere. ^w^ Gledala sam dramu Pretty Man. Iskreno,imam osecaj prepoznavanja pesme, ali ne i da je se dobro secam. Mislim da su krivi Jang Geun Suk i Lee Jang Woo :,D Pesma je divna! TwT
  Gledala sam Showtime do, cini mi se 3. ili 4. epizode. Mislim da je zadnje sto sam videla bilo sa gledanjem tuznog filma. 😀 Pogledacu bas. Ne znam ni koliko su epizoda toga snimili. Koja je ta po redu?
  Sad me zainteresova, sta si slusala od j-rocka? 🙂 Iako ne pratim taj zanr vise, tj.pratim samo par pevaca/grupa ponekad.

  Reply
  • April 6, 2014 at 11:27 AM
   Permalink

   E pa moras da pogledas bar nekoliko poslednjih epizoda EXO Showtime, ova sa “telepatijom” je E11, ne znam da li da ti ostavim link za naaaaajbolji deo 🙂 LOL open at your own risk: http://www.youtube.com/watch?v=VIvXGNP-4LA
   I ja manje slusam J-rock u poslednje vreme. Slusala sam najvise X-Japan i grupu Kagrra, a trenutno su mi omiljeni ONE OK ROCK (mada Taka nema taj J-rock nacin pevanja, vise zvuci americki, znam 😀 ). Sta si ti slusala od japanske muzike?

   Reply

A šta vi imate da kažete na ovu temu?