Gag Concert | 개그콘서트

Kada sam prošle godine otkrila da KBS World ima youtube kanal sa engleskim titlom mojoj sreći nije bilo kraja. 🙂 Sećate se, to je bilo otprilike u vreme kada sam oduševljeno pisala o 1 Night 2 Days! Odgledala sam nekoliko epizoda, naišla potom na Mamma mia šou koji mi je isto bio zanimljiv, i to je otprilike bilo to. Human condition…? Ne znam, nešto me nije privukao. Gag concert…? Ne, ni to.

gag concert three friends

A onda… Pre par nedelja kliknem na Youtube-u na neku nasumičnu epizodu Gag concert-a i oduševim se. Šta se desilo? Iskreno, ne znam, ali mi je sada šou neviđeno smešan. Možda je caka i u tome što ne gledam sve skečeve već samo neke koji su mi se odmah svideli!

Svaki skeč (koji se igra redovno, u skoro svake nedelje) ima elemente koji se ponavljaju iz epizode u epizodu, ali opet su i iznova smešni! Vrlo brzo se ukači šta je čija uzrečica. Moja omiljena je 여잔 그렇다. 😀 Znate li čija je?

Evo jedne epizode i skečeva koje preporučujem:
맛있는 한국어 aka Delicious korean language (eto, baš zgodno za nas koji učimo korejski 😉 samo što mislim da ovo nije redovan skeč)
딸바보 aka Daddy’s little girl (tatina nežna ćera 🙂 a scena sa “ljuljaškom” očigledno imitira ovog tatu 🙂 )
두근두근 aka Badump badump (ovo dvoje nikako ne prestaju da budu slatki!)
놈놈놈 aka The three friends (potpuni hit, njihove uzrečice, muzika kada se pojavljuju, ma sve! A scena sa flipsom je pravi LOL momenat!)

i umalo da zaboravim 전국구 aka The boy band! Mislim da je ovaj skeč apsolutni favorit publike!! Poslušajte taj fan chant! Šteta što je baš u ovoj epizodi bilo njegovo poslednje izvođenje.

gag concert daniel henney

Naravno, ima tu još dobrih skečeva kao što je Bboom entertainment (ajoj! Pa baš u ovoj epizodi se pojavljuje Daniel Henney! A još kada se pojavio Kim Junho…! Smeh je zagarantovan!), King of ratings i još neki, ali toliko za prvi blog-post o Gag concert-u! 😉

Volela bih da čujem koji se vama skeč najviše sviđa – evo liste Gag concert epizoda na KBS World youtube kanalu!

Dok ste još tu, bacite pogled na tekstove o još nekim zabavnim korejskim emisijama: Roommate, Hello Counselor i The Return of Superman.
Uživajte!

Pročitajte i ove zanimljive tekstove:

2 thoughts on “Gag Concert | 개그콘서트

A šta vi imate da kažete na ovu temu?